Business Focus - Akkreditált Felnőttképzési Intézmény

Business Focus Kft.

1116 Budapest, Fehérvári út 235. A. lh. VIII/26
Tel/Fax: 06-1-274-4342
Email: bfocus@bfocus.hu

Felnőttképzési tevékenység
engedély száma E-000284/2014

Fókuszban a siker, profit és fejlődés! 

Képzéseink kihozzák munkavállalóiból azt a potenciált, amely által Ön a piacon növelni tudja nyereségét!
Személyre szabott programjaink célja és feladata, hogy partnereink egyéni adottságait a lehető legjobban   kibontakoztassuk, illetve hozzájáruljunk a szervezeti hatékonyság növeléséhez.  Fontosnak tartjuk, hogy az általunk átadott tudást partnereink és munkatársaik a gyakorlatban is érvényesíteni tudják. A nálunk végzett sok ezer hallgató személyes sikere jelentős referencia számunkra, ez az ami ösztönöz minket a folyamatos fejlődésre és megújulásra.

Kik vagyunk?

Cégünk a Business Focus Kft. 2004-ben alakult és alapításától kezdve eddig több ezer különböző képzést bonyolított le partnereink számára. Képzéseink között voltak egyéni és nagy csoportban végzett oktatások is. 
Képzési profiljaink:
-nyelvoktatás alap, közép és felsőfokon, üzleti és szaknyelven, angolul, németül – kifejezetten cégek és szervezetek esetében, napi ügymenet során szükséges nyelvalkalmazás teljes körű figyelembevételével;
-informatikai képzések: tevékenységünk fókuszában az MS Office (2013-2019) szoftvercsomag minden területet és funkciót lefedő, készségközpontú, adott cég vagy szervezet napi tevékenységére összpontosított oktatása áll; Emellett képzéseink közt megtalálható a webszerkesztés, webdesign, banner készítés, flash animáció, képszerkesztés professzionálisan
-készség- és képességfejlesztő tréningek, főbb területek: értékesítési technikák (telefonos, kereszt-értékesítés, progresszív kérdezés, ügyfélszolgálat, kintlévőség és követelés-kezelés); közép és felsővezetői menedzsment ismeretek és készségek (LEAN menedzsment, motiváció anyagi ösztönzők nélkül, vezetői kommunikáció, helyzetfüggő és Enneagram alapú vezetés, válság-kommunikáció, specifikus projektmenedzsment-technikák); prezentációs és tárgyalási technikák, professzionális munkavállalói befolyásolás NLP alapokon, stresszkezelés, időgazdálkodás, konfliktus-kezelés, TTT.
Cégünk törekszik arra, hogy képzéseinket maximálisan ügyfeleink adott vállalati igényeihez és vállalati kultúrájához illesztjük.  Így, amennyiben Ön például speciális piaci területen dolgozik, és szeretne azon a területen specifikus szakmai idegennyelvet oktatni dolgozói számára, az autóipartól kezdve, a logisztikán át, a biokémiáig – mi teljesítjük ezt az igényét! A képzésekhez kapcsolódó olyan szolgáltatások, mint például képzési tanácsadás és előzetes tudásszint-mérés természetesen díjmentesek. A képzések helyszínét és ütemezését minden tekintetben tisztelt megrendelőnk választja meg. 

Referenciáink

Számos cég és szervezet tisztelt meg bennünket bizalmával. Közöttük megtalálhatók állami szereplők, multinacionális cégek, kis - és középvállalkozások, az ipar, kereskedelem, marketing, szolgáltatás és pénzpiac különböző területeiről. Így jó rálátással és megfelelő tapasztalattal rendelkezünk arra vonatkozóan, hogy különböző tevékenységi körök és szervezetméretek kapcsán milyen képzési igények jelentkeznek általánosan – illetve mit kell nyújtanunk!  Sikereinket a gyors és színvonalas válaszokkal, gondos és lelkiismeretes szervezőmunkával, valamint a folyamatos kapcsolattartással értük el. Elégedett partnereink köre és a közös hosszútávú együttműködés számunkra a legfontosabb!